
Kurz vede majitel MARTINI'S PARDUBICE pan Martin Smolný společně se svojí manželkou.
Je zaměřen na nezbytné znalostní základy každého,
kdo připravuje kávu (espresso) v gastronomických provozovnách.
Každý absolvent má možnost si stáhnout výukové podklady na internetových stránkách v PDF.
POZOR ZMĚNA CENY KURZU OD 01. ZÁŘÍ 2020 !!!
2200,-Kč (bez DPH) při min. počtu 10 absolventů.
Požadovaný počet absolventů 10 - 12 osob.
DOPORUČENÍ: KAŽDÝ ÚČASTNÍK BY MĚL MÍT SEBOU 1,5L NEPERLIVÉ VODY A DBÁT NA PITNÝ REŽIM!
Kurz je rozvržen do 2 dnů (cca 8°°- 15°°hodin).
První den si frekventanti osvojí principy každodenní péče o kávovar,
kávomlýnek a mezinárodně uznávané standardy v přípravě nápojů z kávy.
Druhý výukový den je zaměřen na informace o mléce, praktickou práci s mlékem
a osvojení si dodržování správných postupů i hygienických pravidel.
Každý den je plánovaná přestávka na oběd.
Celý kurz je postaven na mnohaletých praktických zkušenostech.
Absolventi obdrží osvědčení o absolvování kurzu.